søndag 20. februar 2011

Uka med uvær

Denne uka har gått som den mest regnfulle hittil. Det startet moderat på mandag, mens de neste dagene inneholdt regn og vind i bøtter og spann. Tirsdag kom det ca 30 mm. Det positive regnværet førte med seg, var at maskiner og utstyr fikk velfortjent service og vedlikehold. På slutten av uka skinte sola igjen i Jerez, og det var en del jobb å ta fatt på. Spesielt bunkerne hadde fått hard medfart av vannmassene.


På lørdag vart Jeaneth og jeg invitert hjem til en Maria og hennes familie. Maria er en av kollegaene til  Jeaneth og Kenneth. Det var et veldig hyggelig og nytt bekjentskap. Jeg må si den spanske gjestfriheten viste seg fra en veldig positiv side. Vi hygget oss i mange timer med god mat og godt drikke. Diego, sønn til Maria insisterte på at jeg skulle ta i mot ei supporter-drakt til fotballaget i Jerez, som en gave. Det var en generøs "guest" til en som liker fotball.


Ellers har søndagen gått med til avslapning på cafè og forbededelse til neste uke. Gleder meg til voldsomt til å få besøk, og å se igjen kjente fjes :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar