søndag 16. januar 2011

1. Uka i Spania

Da har det allerede gått ei uke av oppholdet i Spania. Det har vært ei innholdsrik og variert tid. Jeg begynner å få litt oversikt over Jerez, litt større språkrepertoar og satt meg inn i de spanske rutinene. Ellers har vi hatt noen herlige og artige opplevelser ute på forskjellige restauranter ;)

I går tok Karin og Niels oss med til Sevilla på en dagstur. Foruten bylivet i Sevilla, så vi på flotte slott, arena for tyrefekting og tamme påfugler. Høydepunktet var likevel besøket på Giralda-katedralen. Med kamera fullt av flotte steinbygninger og frodige hager, reiste vi tilbake til en rolig avslappende kveld i Jerez.



Sammen med våre kontaktpersoner, har vi i dag besøkt en blomsterplantasje. Der produserte de mange ulike blomster ute og i drivhus. Gerbera var en av hovedproduktene, som ble dyrket på et området på 6 daa. Den ble eksportert til andre europeiske land, blant annet Norge.



Ellers har søndagen vært knallfin, med lite vind og mye sol. Får koste på seg litt solfaktor i kveld ;) Etter ei solrik helg klemmer vi på ei ny uke med språkkurs, fulle av energi ;)

4 kommentarer:

  1. Du gjør en god jobb med bloggen, Kristian. Får et bra inntrykk av livet i Jerez. Må si jeg misunner dere været der nede. Her på Gjøvik er det riktignok bra vær i dag. Perfekt for en skitur! Hils de andre!

    SvarSlett
  2. Takk for det, Gard. Du får stå på og legge bak deg mange mil i skiløypa. Misunner deg "litt" den muligheten ;)
    Skal hilse tilbake!

    SvarSlett
  3. Det beste hadde vært både strand og ski, ikke sant? :-)

    SvarSlett
  4. Nesten to uker uten blogging er ikke bra, Kristian! Når passer det at jeg ringer deg, forresten? Greit å få tatt en prat en dag. Jeg kommer for øvrig på besøk til dere i Jerez den 14. februar.

    SvarSlett