onsdag 26. januar 2011

Uke 2

Da har vi rundet uke to, og er inne i den tredje uka av oppholdet. Språkkurset går mot slutten og det nærmer seg fort en annen hverdag. Spanskkurset har vært veldig nyttig og lærerikt, selv om det til tider har blitt mye ny grammatikk og nye gloser hver dag . Likevel har disse dagene gått raskt unna. Læringsmetodene har vært varierte, og oppgavene har vært utfordrende og morsomme.




I uka som gikk var vi alle sammen og besøkte våre kommende arbeidsplasser. For min del kriblet det litt i magen før møtet med Alberto, som er lederen for Jerigolf. Det er selskapet som drifter og vedlikeholder golfbanen Sherrygolf. Sammen med Alberto kjørte vi rundt i små golf-biler og så på det flotte anlegget. 65 hektar med grøntområdet er noe å henge fingrene i.




Kvaliteten på greenene var veldig bra. Det var omtrent som en frodig plen i Solør. Forhåpentligvis ser de slik ut i april også :p  




Ellers har dagene gått med til litt shopping på enorme kjøpesentere, litt fysisk aktivitet og flere besøk på barer/restauranter. Vi begynner stadig å bli bedre kjent i Jerez, men oppdager noe nytt hver dag.



Helado :D



2 kommentarer:

  1. Du må ikke spise så mye is! Bollekinna dine nærmer seg Ingrid sine :p

    Godt å se at du koser deg likevel :-) Fine bilder!

    SvarSlett
  2. Hørt på makan! Is på lørdager vettu :) En skal ha litt bollekjakar på den kalde årstida ;)

    SvarSlett